Kuvateksti

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen FYSIOTERAPIAN ja ALLASTERAPIAN palveluntuottaja LASTEN, NUORTEN ja AIKUISTEN YKSILÖTERAPIOISSA. Palvelemme suomen kielellä.

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus on Kelan järjestämää ja rahoittamaa kuntoutusta, kuntoutujan etuudet maksaa Kela. Lisätietoa Kelan etuuksista kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista saat Kelan verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä Kelan toimistoon. www.kela.fi , sivuilta löytyvät myös yhteydenottoa varten palvelunumerot ja Kelan toimistojen osoitteet. www.kela.fi > yhteystiedot > palvelunumerot. www.kela.fi > yhteystiedot > toimistot ja muut palvelupisteet.


Hoitolaitoksemme sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Hollolan Kuntakeskuksessa Salpakankaalla. Toimitilamme sijaitsevat katutasossa, joihin on helppo tulla pyörätuolillakin.Oven eteen pääsee taxilla ja hoitolaitoksen edessä on kaksi inva-pysäköinti paikkaa sekä hyvin myös muuta parkkitilaa.


Toteutamme fysioterapiaa toimipaikassamme ja asiakkaan arkiympäristössä Hollolan, Kärkölän ja Lahden alueella esimerkiksi kotona, päiväkodeissa, kouluissa, palvelutaloissa, työpaikoilla ja harrastuksissa.

Allasterapiaa toteutetaan Hollolan, Kärkölän ja Lahden alueen uimahalleissa.

Tilamme on suunniteltu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Tilamme ovat avarat, valoisat ja niissä on helppo liikkua apuvälineillä. Hoitolaitoksessamme on iso yli 70 m2 sali, jossa on monipuolisesti harjoitusvälineitä sekä tilavat, äänieristetyt hoitohuoneet. Pienille lapsille on oma 40 m2 terapiahuone, jossa on runsaasti eri-ikäisten leluja, pelejä ja välineitä mielekkään fysioterapian toteutukseen.

Välineistö fysioterapiaan on nykyaikaista, asianmukaista ja turvallista. Laitteet huolletaan säännöllisesti.

Meillä on myös huippukylmä, cryo-tykki.

Koko henkilökuntamme on peruskoulutukseltaan fysioterapeutteja ja sen lisäksi jokainen on erikoistunut hieman eri fysioterapian alueisiin tai käynyt enemmän koulutuksia johonkin tiettyyn fysioterapia menetelmään tai keinoon sekä syventynyt asiakkaan iän tuomaan erilaisuuteen. Olemme kaikki ensiapukoulutettua sekä allasturvallisuus koulutettuja. Osallistumme vuosittain Fysioterapia-päiville, jossa aiheet vaihtuvat, mutta saamme läpileikkauksen uusimmista trendeistä fysioterapiassa sekä laajassa näyttelyssä välineistöstä. Tapaamme kollegoita ympäri Suomen ja vaihdamme ajatuksia.

Kirsi Miss on hoitolaitoksemme toimitusjohtaja ja pyörittänyt yritystä yli 20 vuotta ja työskennellyt jo sitä ennen firmassa 5 vuotta työntekijänä. Siis valmistunut fysioterapeutiksi jo keväällä 1993.

Kirsin erikoistumisalaa on NDT, Bobath fysioterapia ja vauvaterapia eli pienten lasten kehitysviivästymien ja neurologisten tai tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoito ja vanhempien ohjaus lasten motorista kehitystä tukevaan käsittelyyn. Esimerkiksi miten on vauvaa hyvä pitää sylissä, kantaa, nukuttaa, syöttää tai houkutella ja ohjata kääntymään, nousemaan istumaan tai konttaamaan, jotta liikkuminen ja uuden oppiminen edistyisi toivotulla tavalla.

Kirsi on fysioterapian perusopintojen lisäksi käynyt pitkiä ja lyhyitä erikoistumiskoulutuksia liittyen neurologisten ja tuki-ja liikuntaelin ongelmien hoitoon fysioterapian keinoin painottuen viimeisinä vuosina lähinnä lasten ja nuorten ongelmiin. 

Fysioterapiakoulutusten lisäksi Kirsi on mm. suorittanut Sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjä opinnot sekä hallinnollisia opintoja ja toimii aktiivisesti yrittäjäjärjestöissä.

Milla Heikkilä on neurologisen kuntoutuksen erityisosaaja. Hän on käynyt neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksia, Gas-koulutuksen, erityisuinnin sekä vaihtoehtoisia kommunikointikeinoja koulutukset. Milla on valmistunut fysioterapeutiksi 2009 ja ollut ensin töissä keskussairaalassa neurologian osastolla fysioterapeuttina ja aloittanut meillä työt syksyllä 2010. Milla työskentelee pääasiassa aikuisten neurologisten asiakkaiden ja heidän lähipiirinsä kanssa esim. aivohalvaus, Ms, Parkinsson potilaiden kanssa.

Pia Pakkala on tullut meille töihin tammikuussa 2012 Tampereelta, jossa jo työskenteli lasten ja nuorten kanssa vuodesta 2004, jolloin hän on valmistunut fysioterapeutiksi. Hän on käynyt lisäkoulutusta lasten ja nuorten kuntoutukseen. Pia on NDT, Bobath fysioterapeutti eli erikoistunut lasten ja nuorten neurologisiin ongelmiin. Hän on käynyt myös lasten ja nuorten tuki-ja liikuntaelimistön erikoiskoulutusta ja reumakoulutuksia. Pia on perehtynyt moniammatilliseen yhteistyöhön lastenneurologisessa kuntoutuksessa ja osallistunut myös erityisuinti koulutukseen sekä erilaisiin kommunikaatiokeinoihin. Pia käy paljon kodeissa, päiväkodeissa, kouluissa sekä hoitolaitoksissa asiakkaiden arkiympäristössä.


Sara Mursula on valmistunut fysioterapeutiksi 2012 ja aloittanut meillä työt jo opiskelun loppuvaiheessa. Sara on perehtynyt reumasairauksiin ja käynyt niihin sekä tuki- ja liikuntaelin sairauksien fysioterapiaan lisäkoulutuksia ja vuonna 2019 pitkän lasten fysioterapian täydennyskoulutuksen. Saran asiakkaat ovat kaiken ikäisiä, jotta ammatillinen kehittyminen vahvistuu ja iän tuomat ongelmat tulevat tutuiksi.

Sara on äitiyslomalla 22.12.2020-

Pasi Saarela on ollut meillä fysioterapeuttina vuodesta 1999 eli 20 vuotta, noihin vuosiin mahtuu jo hyvin eri-ikäisiä niin neurologisista kuin tuki-ja liikuntaelin vaivoista kärsiviä asiakkaita, kokemusta on paljon. Myös säännöllisesti kouluttautuneena tietoa on paljon eri fysioterapian aloilta ja eri menetelmistä niin neurologian kuin tuki- ja liikuntaelin vaivoissa. Pasin yksi eritysalueista on kivunhoito  ja hän on akupunktio-koulutuksen käynyt fysioterapeutti.  Pasin erityisosaamista on tuki- ja liikuntaelin vaivojen tutkiminen ja hoito, suoravastaanottotoiminta.

Myös Nina Thesleff on aloittanut meillä työt opiskelun loppuvaiheessa viimeisen harjoittelun jälkeen jo vuonna 2010. Ninan erityisalaa on tuki- ja liikuntaelin fysioterapia ja hän on käynyt siihen useita koulutuksia. Ninalla käy fysioterapiassa eri-ikäisiä asiakkaita erilaisten ongelmien takia, mutta erityisesti hän on perehtynyt ikääntyvien ongelmiin ja käynyt siihen lyhyitä koulutuksia.

Nina on äitiyslomalla 28.8.2020-

OTA MEIHIN  ROHKEASTI YHTEYTTÄ, KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN!